AJÁNDÉK MÉRETRE IGAZÍTÁS A HÉT MINDEN NAPJÁN!

RAMONS

 

1990-es évek eleje óta francia, olasz, német világmárkák gyártása során felhalmozódott nagy mennyiségű tapasztalat, tervezésében és termelésében nyújtott segítség hívta életre a RAMONS márkát három évvel ezelőtt. Világtrendeket követő tehetséges tervezőcsapat alkotta meg a RAMONS férfi ruházatot, akik az aktuális trendek és az igényes anyaghasználatnak megfelelő kollekció kialakításán dolgoztak. A RAMONS ruházatot a kényelmet, a stílust és minőséget igénylő férfiaknak tervezték.
Egyszerűen: "A RAMONS kényelem és elegancia harmónikus ötvözete" amit ma teljes kollekcióként nyújtunk a RAMONS Fashionben.

 

 

Milyen a RAMONS Fashiont viselő férfi?
 

Határozott, üzleti életben profi, szabadságszerető, elkötelezettje az aktív szabadidőnek melyet családjával, barátaival tölt el. A RAMONS a tudatos férfi ruházata.

 

 

 

RAMONS küldetése:

 

 
   

A cél az egyedülállóan letisztult stílusú, magas minőségi normáknak megfelelő férfi felsőruházati kollekció létrehozása volt. Egységes stílus, sportos elegancia, kimagasló minőség, kényelem, igényes megoldások jellemzik a RAMONS férfi kollekció minden darabját.

A RAMONS termékei a nagyon szigorú Öko-text 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely garancia a kiválló anyagminőségre.

 

 

 

SZÍNEK:

 

A ruházat viselete, szabása, színvilága évezredek óta meghatározó üzentet közvetít viselőjéről a külvilág felé. A RAMONS számos szín és a hozzájuk kapcsolódó szimbolika közül választotta a kék, a narancssárga és a zöld hármasát.
Ezen színek, egyéniségében gazdag, kiegyensúlyozott RAMONS férfi igazi jellemét tükrözik, ezért jelennek meg egyszerre a RAMONS márkajelzésben.

 

RAMONS kék: végtelenség, szabadság
A tengert és a végtelen horizontot szimbolizálja, mint a Ramonst viselő férfi szabadságvágyát. Kék szín szabad egyéniséget, és belső nyugalmat sugároz.
 

RAMONS narancssárga: győzelem, tudatosság
Egyfelöl a Ramons férfi vezetői képességeit és tudatos életvitelét szimbolizálja, másfelől természetes frissességet sugároz.
 

RAMONS zöld: megújulás, élet
A természet, a megújulás, az élet színe. Kreativitás és bölcsesség tulajdonságait tükrözi a Ramons férfiről.